kaikki kategoriat
Uutta

Uutta

Seize Collegen 14. National Sales Elite -koulutus päättyi täydellisesti!

Aika: 2023-07-17 Osumat: 19
wps1_副本

Kuuma kesä ei voi pysäyttää kaikkien intohimoa itsensä kehittämiseen. Aamulla 15. heinäkuuta saapui yli 200 jälleenmyyjää ja myyntieliittiä eri puolilta maata, jotka odottivat pääsevänsä koulutuksessa läpi, ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ammattitaitoisemmilla palveluilla ja luomaan lisäarvoa asiakkaille!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

Seize Collegen 14. kansallinen myyntieliittikoulutus

wps6_副本

Edistääkseen teollisuusyritysten vihreää muutosta ja kehitystä ja toteuttaakseen yritysten todellisia kustannussäästöjä. Tämän vuoden Seize College tarjoaa myyntitiimille pääosin monipuolista systemaattista koulutusta todellisten tapausten kautta energiaa säästävien teknisten muutosten, asiakassuunnitelman suunnittelun ja projektitoimialan kaasunmyyntitavan osalta.

Luennoitsija: Cheng Hongxing, General Manager

wps7_副本

Koulutus on jaettu 22 ryhmään, ja kaikkien oppimisinnokkuutta ja aloitteellisuutta stimuloimaan perustetaan bonuspooli!

wps8_副本
wps9_副本

Keskity voimaannuttamiseen, innovaatioon ja muutokseen

wps10_副本

Ennen virallista luentoa herra Cheng korosti, että jokaisen on kuunneltava tarkasti, jatkettava oppimista ja parannettava itseään aluksi vastuullisuudella asiakkaille!

wps11_副本

Perustuu hänen monivuotiseen kokemukseensa kompressori Cheng analysoi hankkeen yleisiä energiansäästöongelmia tapauksesta toiseen ja kuinka energiansäästösuunnitelmia voidaan suunnitella maksimoimaan käyttäjien edut ja murtamaan markkinoiden perinteisen ajattelun, mikä hyödytti kaikkia .

Tilanneharjoitusten opettaminen ja opettaminen

wps12_副本

Jokainen ammatillinen opiskelu on itsensä muutos. Yhdistämällä käytäntöjä ja ideoita herra Cheng levitti tietosisältöä hienovaraisesti humoristisella kielellä.

Avaa uusia ideoita ja etsi uusia läpimurtoja koulutuksessa. Koko koulutusilmapiiri oli lämmin ja myyntieliitti omistautui innostuneesti tai kuunteli tarkkaavaisesti tai keskusteltiin aktiivisesti, mikä avasi uusia ideoita työskentelyyn sekä ammatillista tietoa ja taitoja.

Mr. Cheng vastasi kärsivällisesti kaikkien kysymyksiin, antoi jokaisen törmätä ajattelun kipinöihin jatkuvassa kommunikaatiossa ja vuorovaikutuksessa, laajentaa näköalojaan ja syventää ymmärrystään ilmasta kompressori energiansäästö.

Jaa, kommunikoi ja kasva yhdessä.

wps13_副本

Itse valmennuskurssin lisäksi vaihto- ja jakamistoimintaa järjestetään päivittäin, ja jokainen astuu aktiivisesti lavalle jakamaan näkemyksiään ja kokemuksiaan koulutuksesta sekä myyntikokemuksesta. Erityisesti jälleenmyyjien ystävät sanoivat, että Seize-alusta tarjoaa monipuolista tukea tuotteissa, brändeissä, palveluissa, myynnin jälkeisissä asioissa ja muissa asioissa, ja se todellakin käyttää käytännön toimia auttaakseen jälleenmyyjiä luomaan arvoa ja edistämään uusia läpimurtoja ilmakompressoriteollisuudessa!

Ammattikurssien voimaannuttamiskoulutus, jonka herra Cheng toi sinulle tällä kertaa alan tapausanalyysin, paikan päällä harjoitettavan, vuorovaikutteisen keskustelun ja muiden opetusmuotojen avulla, auttaa sinua parantamaan kokonaisvaltaista kykyäsi monipuolisesti ja odottaa innolla toteutus ja upea kukinta!

wps14_副本

Seize Collegen 14. National Sales Elite Training oli täydellinen menestys. Tämä koulutus ei ole vain tietojen ja taitojen välittäminen, vaan myös potentiaalin stimulointiprosessi. Osallistujat ovat sanoneet, että he soveltavat oppimaansa käytäntöön, tarjoavat asiakkaille entistä kattavampia ja ammattimaisempia ratkaisuja myyntiprosessissa ja maksavat paineilma tämän alan alemmille käyttäjille! Anna asiakkaiden hyötyä jatkossakin, win-win-kehitys yrityksen kanssa ja askel eteenpäin!


Taaksepäin

Kesä on kuuma, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota energiaa säästävien ilmakompressoreiden hallinnassa? Artikkeli kertoo!

Kaikki seuraava

Vuonna 2023 Sazhenin energiaa säästävän ilmakompressorin puolivälin tapaaminen ja ryhmärakennuskierros onnistuivat täydellisesti!

Kuumat kategoriat