sve kategorije
Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

Ljeto je vruće, na što treba obratiti pozornost pri upravljanju štedljivim zračnim kompresorima? Članak vam govori!

Vrijeme: 2023-07-18 Učitavanja: 16

U vrućem ljetu, vruće vrijeme ne samo da ljudima donosi fizičku nelagodu, već predstavlja i izazov za industrijsku proizvodnju. Kako bi se osigurao stabilan proizvodni proces, Zračni kompresor za uštedu energije. Na što trebam obratiti pozornost u okruženju visoke temperature ljeti? Shanghai Seize kompresor zraka koji štedi energiju dat će vam detaljnu analizu.

Prije svega, trebali bismo razumjeti utjecaj visokih temperatura na industrijsku proizvodnju ljeti. Po vrućem vremenu često se utječe na performanse i učinkovitost opreme, a zračni kompresor koji štedi energiju, kao jedna od važnih opreme u tvornici, zahtijeva posebnu pozornost. Kako bismo osigurali njegovu stabilnost u okruženju visoke temperature, moramo krenuti od sljedećih aspekata.

1

Prvo, razumna prilagodba parametara opreme

U okruženju visoke temperature ljeti, radna temperatura zračnog kompresora za uštedu energije će se povećati u skladu s tim. Kako bismo osigurali normalan rad opreme, moramo prilagoditi parametre opreme prema stvarnoj temperaturi. Na primjer, temperatura vode u rashladnom sustavu može se odgovarajuće povećati kako bi se osigurao učinak hlađenja zračnog kompresora u okruženju visoke temperature.

Drugo, redoviti pregled i održavanje

Visoka temperatura ljeti može lako dovesti do kvara opreme, stoga su redoviti pregledi i održavanje vrlo važni za stabilan rad štedljive energije zračni kompresori. To uključuje provjeru sustava hlađenja, sustava podmazivanja, performansi brtvljenja cilindra i električnog sustava opreme kako bi se osigurao neprekidan i stabilan rad opreme u okruženju visoke temperature.

Treće, odaberite visokokvalitetne materijale

Visoka temperatura okoline ljeti može postaviti veće zahtjeve za svojstva materijala opreme. Prilikom odabira zračnog kompresora koji štedi energiju, trebali bismo odabrati materijale s dobrom otpornošću na visoke temperature i stabilnošću. Na primjer, odaberite visokotemperaturno ulje za podmazivanje kako biste se prilagodili okolini visoke temperature ljeti.

Četvrto, ojačati obuku osoblja

U okruženju visoke temperature ljeti, stručnost rukovatelja jednako je važna za stabilan rad štedljivih zračnih kompresora. Poduzeća bi trebala pojačati obuku osoblja, poboljšati upoznatost operatera s opremom i njihovu sposobnost suočavanja s hitnim slučajevima, kako bi se osiguralo pravovremeno postupanje u hitnim slučajevima.

Pet, razuman raspored vremena proizvodnje

U okruženju visoke temperature ljeti, vrijeme rada opreme može biti smanjeno. Poduzeća bi trebala razumno organizirati vrijeme proizvodnje u skladu sa stvarnom situacijom, osigurati da zračni kompresor za uštedu energije radi u razumnom temperaturnom rasponu i produžiti životni vijek opreme.

Ukratko, u vrućem ljetu, korištenje zračnog kompresora za uštedu energije treba obratiti pozornost na mnoge stvari. Razumnom prilagodbom parametara opreme, redovitim pregledom i održavanjem, izborom visokokvalitetnih materijala i jačanjem obuke osoblja, poduzeća mogu osigurati stabilan rad zračnih kompresora u okruženju visoke temperature, poboljšati učinkovitost proizvodnje i smanjiti operativne troškove. U tom procesu poduzeća trebaju obratiti pozornost na performanse i učinkovitost opreme i poduzeti odgovarajuće mjere u skladu sa stvarnom situacijom. Samo kada se svaki detalj pravilno obradi, možemo osigurati nesmetanu proizvodnju poduzeća u vrućem ljetu.


Prethodna

Pet potrebnih tehnika za zaštitu ventila od korozije energetski štedljivog zračnog kompresora

Svi Sljedeći

14. National Sales Elite Training Seize College završio je savršeno!

Vruće kategorije