sve kategorije
Vijesti iz kluba

Vijesti iz kluba

14. National Sales Elite Training Seize College završio je savršeno!

Vrijeme: 2023-07-17 Učitavanja: 18
wps1_副本

Vruće ljeto ne može zaustaviti svačiju strast za samousavršavanjem. Ujutro 15. srpnja, više od 200 trgovaca i prodajnih elita iz cijele zemlje došlo je u gomilama, očekujući da će se probiti kroz obuku, riješiti probleme kupaca s profesionalnijim uslugama i stvoriti veću vrijednost za kupce!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

14. nacionalni trening prodajne elite Seize Collegea

wps6_副本

Kako bi se promicala zelena transformacija i razvoj industrijskih poduzeća i ostvarilo stvarno smanjenje troškova poduzeća. Ovogodišnji Seize College uglavnom pruža sveobuhvatnu sustavnu obuku za prodajni tim kroz stvarne slučajeve u smislu tehničke transformacije koja štedi energiju, dizajna shema za korisnike i načina prodaje plina u industriji projektnih slučajeva.

Predavač: Cheng Hongxing, generalni direktor

wps7_副本

Obuka je podijeljena u 22 grupe, a bonus fond je postavljen kako bi potaknuo svačiji entuzijazam i inicijativu za učenje!

wps8_副本
wps9_副本

Usredotočite se na osnaživanje, inovacije i promjene

wps10_副本

Prije službenog predavanja, gospodin Cheng je naglasio da svi moraju pažljivo slušati, nastaviti učiti i usavršavati se s početnim srcem odgovornosti prema kupcima!

wps11_副本

Na temelju svog dugogodišnjeg iskustva u kompresor za zrak industriji, g. Cheng je analizirao uobičajene probleme uštede energije u projektu od jednog do drugog slučaja i kako dizajnirati sheme uštede energije kako bi se maksimizirali interesi korisnika i razbio konvencionalno razmišljanje na tržištu, što je svima puno koristilo .

Podučavanje i poučavanje situacijskih vježbi

wps12_副本

Svaki stručni studij je samotransformacija. Kroz kombinaciju prakse i ideja, gospodin Cheng je suptilno širio sadržaj znanja šaljivim jezikom.

Otvorite nove ideje i tražite nove pomake u obuci. Cijela atmosfera treninga bila je topla, a prodajna elita se s entuzijazmom posvetila, ili pozorno slušala ili aktivno raspravljala, što je otvorilo nove ideje za rad uz stjecanje stručnih znanja i vještina.

G. Cheng je strpljivo odgovarao na svačija pitanja, neka se svi sudare s iskrama razmišljanja u stalnoj komunikaciji i interakciji, prošire svoje horizonte i prodube svoje razumijevanje zraka kompresor Ušteda energije.

Dijelite, komunicirajte i rastite zajedno.

wps13_副本

Osim samog tečaja obuke, aktivnosti razmjene i dijeljenja se održavaju svaki dan, a svi aktivno izlaze na pozornicu kako bi podijelili svoje uvide i stečenu obuku i svoje prodajno iskustvo. Konkretno, prijatelji prodavača rekli su da Seize platforma pruža sveobuhvatnu podršku u proizvodima, robnim markama, uslugama, postprodaji i drugim aspektima, te stvarno koristi praktične radnje kako bi trgovcima pomogla u stvaranju vrijednosti i promicanju novih otkrića u industriji zračnih kompresora!

Profesionalni tečaj za osnaživanje koji vam je ovaj put donio g. Cheng, kroz analizu slučaja u industriji, praksu na licu mjesta, interaktivnu raspravu i druge načine podučavanja, pomaže vam poboljšati sveobuhvatnu sposobnost na sveobuhvatan način i raduje se vašem provedba i prekrasan cvat!

wps14_副本

14. National Sales Elite Training Seize Collegea bio je potpuni uspjeh. Ovaj trening nije samo proces prenošenja znanja i vještina, već i proces poticanja potencijala. Sudionici su izjavili da će naučeno primijeniti u praksi, kupcima bolje pružiti cjelovitija i profesionalnija rješenja u prodajnom procesu te smanjiti trošak potisnut zrak za korisnike nižeg ranga u ovoj industriji! Neka korisnici nastave imati koristi, obostrani razvoj s tvrtkom i koračaj naprijed!


Prethodna

Ljeto je vruće, na što treba obratiti pozornost pri upravljanju štedljivim zračnim kompresorima? Članak vam govori!

Svi Sljedeći

U 2023. sredinom godišnjeg sastanka Sazhen kompresora za uštedu energije i grupnog obilaska zgrade bili su potpuni uspjeh!

Vruće kategorije