Всички категории
Статии

Статии

2023 г. Специална среща за обучение относно политиката за енергоспестяване в област Джиншан | Съсредоточете се върху ниски въглеродни емисии, вземете енергоспестяващ въздушен компресор, който помага за зеленото развитие на индустриалните предприятия.

Време: 2023-07-31 Хитове : 41

Грабнете нови предимства и спечелете ново бъдеще.

На 14 юли Джан Кун, директор на регион Шанхайшестнадесет Compressor (Shanghai) Co., Ltd., беше поканен да присъства на специалната среща за обучение на област Джиншан за 2023 г. относно политиката за пестене на енергия (втората сесия).

1

# Национална рекламна седмица за пестене на енергия #

Време: 10-16 юли 2023 г

Тема: „Икономия на енергия и намаляване на въглеродните емисии“.

22

Интелигентни иновации, висока ефективност и икономия на енергия

图片 3

Наскоро в кампанията за набиране на „Зелени нисковъглеродни технологични продукти“, организирана от Комисията за икономически и информационни технологии в Шанхай, продуктите нашестнадесет Compressor (Shanghai) Co., Ltd. спечели зелените нисковъглеродни технологични продукти в Шанхай чрез техническата оценка на срещата за преглед на експерти! Този продукт надхвърля националния стандарт и спестява около 30% енергия в сравнение с общия енергоспестяващ въздушен компресор.

Компанията е високотехнологично и специализирано ново предприятие в Шанхай, със сертифицирана лаборатория за енергийна ефективност. Всичките му продукти надхвърлят националния стандарт за енергийна ефективност ниво 1 и много продукти са спечелили Национална звезда за енергийна ефективност, патентно демонстрационно предприятие в област Джиншан и лидер в индустрията. Компанията има повече от 50 патента! Редица патенти за изобретения са преминали сертификати ISO9001, ISO14001 и други. Компанията е първата марка в индустрията, която получи "Звездата на енергийната ефективност" с номер на сертификата 001. Имаме патенти за изобретения за цялата машина и профил на енергоспестяване въздушни компресори.

шестнадесет енергоспестяващ въздушен компресор предоставя на потребителите по-енергоспестяващи, по-интелигентни и по-стабилни продукти и енергоспестяващи решения за системи за сгъстен въздух, така че цената на сгъстения въздух за потребителите да е по-ниска в тази индустрия!

Цифрово нисковъглеродно интелигентно управление

1689845806858967

Дали въздушната компресорна станция може да постигне висока енергийна ефективност и ниска консумация на енергия е пряко свързано с икономическите ползи на предприятията.

Насочвайки се към болезнените точки на голямото потребление на електроенергия и високия дял на разходите за потребление на енергия в сградата на въздушната компресорна станция в индустриалната област,шестнадесет енергоспестяващ въздушен компресор може да персонализира интелигентното енергоспестяващо решение на "сграда на супер първокласна енергийно ефективна въздушна компресорна станция+шестнадесет облачна платформа“ според индустрията.шестнадесет Облак, конфигуриран отшестнадесет Интелигентната въздушна компресорна станция може точно да предвиди и оптимизира работата, да помогне на предприятията да извършват мониторинг и управление в реално време, да реализират фино управление на въздушна компресорна станция и да постигнат многоизмерно спестяване на енергия на „спестяване на хора, електричество, притеснения и време“.

未 标题-3

шестнадесет енергоспестяващият въздушен компресор може да отговори на нуждите на потребителите във всички посоки от енергоспестяването на продукта до спестяването на енергия в стаите до спестяването на енергия в системата. Придържайки се към концепцията „Екологичното производство помага за удвояване на въглерода“, ние упорстваме в иновативното развитие и технологичното надграждане и постоянно се стремим да бъдем по-енергоспестяващи и интелигентни, предоставяйки на потребителите по-добри продукти, намалявайки потреблението на енергия и въглеродните емисии на предприятията.

шестнадесет е продала повече от 30,000 XNUMX енергоспестяващи въздушни компресора в света и разполага с пълни комплекти енергоспестяващо оборудване от различни модели, като микро-масло винтов въздушен компресор, безмаслен въздушен компресор, мобилен въздушен компресор, центробежен въздушен компресор, сух безмаслен въздушен компресор и смазан с вода безмаслен въздушен компресор.

Предишна

Цял процес на поддръжка на три филтъра за винтов въздушен компресор за впръскване на масло

Всички Напред

Пет необходими техники за антикорозионна защита на вентила на енергоспестяващ въздушен компресор

Горещи категории