Všechny kategorie
Novinky

Novinky

Pět nezbytných technik pro antikorozní ochranu ventilů energeticky úsporného vzduchového kompresoru

Čas: 2023-07-20 Hity: 31

Shanghai s permanentním magnetem frekvenční přeměna vzduchového kompresoru optimalizace nákupu s kompresorem zhenenergy konzervační vzduch, používat po dlouhou dobu, používat více zákazníků.energeticky úsporný vzduchový kompresor, důvěryhodný! Neustále usilujeme o zlepšování kvality a pokrok v oblasti úspory energie. Seize permanentní magnet třetí generace s proměnnou frekvencí dvoustupňová komprese šroubový vzduchový kompresor šetří v průměru asi 30 % elektřiny a my se specializujeme na „elektrického tygra“. koupit Energeticky úsporný vzduchový kompresor Vyberte si Seize, vaši důvěryhodnou značku vzduchového kompresoru!

图片 7_ 副本

1.způsob povrchové úpravy kovů

Procesy povrchové úpravy kovů zahrnují spací povlak, povrchovou infiltraci, povrchovou oxidační pasivaci a tak dále. Jeho účelem je zlepšit korozní odolnost a mechanické schopnosti kovů.

2. Používá se metoda nekovových materiálů

Odolnost proti korozi nekovů je vynikající. Pokud provozní teplota a tlak ventilu splňují požadavky nekovových materiálů, může nejen vyřešit problém s korozí, ale také ušetřit běžné nekovové materiály, jako je tělo ventilu, kryt ventilu, obložení a těsnicí povrch ventilů z drahých kovů. Pokud jde o těsnění a výplně, jsou vyrobeny převážně z nekovových materiálů, jako je PTFE a chlorovaný polyether pro orální použití, a pryže, jako je butadienová pryž a pryž Ding Qing pro obložení ventilů, zatímco tělo ventilu a kryt ventilu jsou vyrobeny z obyčejné litinové a uhlíkové klíče, které nejen

3. Metoda nanášení stříkáním

Povlak je nejrozšířenějším antikorozním prostředkem a je to nepostradatelný antikorozní materiál a identifikační značka ve výrobcích ventilů vzduchových kompresorů. Povlak je také nekovový materiál, který je obvykle vyroben ze syntetické pryskyřice, kaučukové kaše, rostlinného oleje, rozpouštědla atd., Pokrývá povrch kovu, izoluje médium od atmosféry a dosahuje účelu antikorozní ochrany.

4. Přidejte inhibitor koroze

Přidání malého množství dalších speciálních látek do korozivních médií a korozivních látek může značně zpomalit rychlost koroze kovů. Tato speciální látka se nazývá inhibitor koroze. Inhibitor koroze se skládá z dusitanu sodného a chromanu sodného, ​​které mohou vytvořit pasivační film na povrchu dříku ventilu a zlepšit odolnost dříku ventilu proti korozi. Rozpouštědlo může způsobit, že se inhibitor koroze pomalu rozpouští a hraje mazací roli; Přidáním zinkového prášku do azbestu jako obětního kovu je zinek ve skutečnosti také inhibitorem koroze, který se může nejprve sloučit s chloridem v azbestu, takže příležitost kontaktu mezi chloridem a kovem dříku ventilu je značně omezena, čímž se dosáhne účelu antikorozní ochrany. Pokud se do povlaku přidají inhibitory koroze, jako je červené olovo a kyselina vápenatá, může být povrch ventilu nastříkán, aby se zabránilo atmosférické korozi.

5.Ovládejte korozivní prostředí

Takzvané prostředí, existují dva druhy širokého a úzkého smyslu, široký význam se týká prostředí kolem instalace ventilu a jeho vnitřního cirkulačního média; V úzkém smyslu se prostředím rozumí podmínky kolem instalace ventilu. Většinu prostředí nelze ovládat a výrobní proces nelze libovolně měnit. Pouze za podmínky, že nezpůsobí poškození produktů a procesů, mohou být přijaty metody kontroly životního prostředí, jako je dezoxidace kotelní vody, úprava hodnoty PH louhem sodným v procesu rafinace ropy atd. Proto přidání inhibitoru koroze a elektrochemického ochrana také patří ke kontrole korozního prostředí.

Seize se specializuje na výzkum, vývoj, výrobu a prodej energeticky úsporných vzduchové kompresory. Základními produkty jsou dvoustupňová komprese s proměnlivou frekvencí s permanentními magnety šroubové vzduchové kompresory.Vzduchový kompresor s proměnlivou frekvencí s permanentním magnetem, dvoustupňový šroubový vzduchový kompresor, nízkotlaký přizpůsobený energeticky úsporný vzduchový kompresor, bezolejový vzduchový kompresor atd., což šetří v průměru 25-30 % elektrické energie ve srovnání s běžnými vzduchovými kompresory.

Seize high-end energeticky úsporný vzduchový kompresor je široce používán v textilním průmyslu, chemických vláknech, skle, keramice, cementu, chemickém průmyslu a dalších průmyslových odvětvích. Její objem prodeje je celostátní a její výrobky jsou vyváženy do jihovýchodní Asie, jižní Asie a Afriky a jsou zákazníky dobře přijímány.

Oficiální webová stránka Seize Air Compressor Adresa: www.seizeair.com.cn;

24hodinová horká linka: 400-688-1455.

图片 8_ 副本


Předch

2023 Zvláštní školení o politice úspor energie v okrese Jinshan | Zaměřte se na nízkouhlíkové, Seize energeticky úsporný vzduchový kompresor pomáhá zelenému rozvoji průmyslových podniků.

Zobrazit vše další

Léto je horké, na co je třeba dávat pozor při řízení energeticky úsporných vzduchových kompresorů? Článek vám řekne!

Žhavé kategorie