Všechny kategorie
Novinky

Novinky

2023 Zvláštní školení o politice úspor energie v okrese Jinshan | Zaměřte se na nízkouhlíkové, Seize energeticky úsporný vzduchový kompresor pomáhá zelenému rozvoji průmyslových podniků.

Čas: 2023-07-31 Hity: 41

Získejte nové výhody a vyhrajte novou budoucnost.

14. července Zhang Qun, ředitel regionu ŠanghajVyužijte Společnost Compressor (Shanghai) Co., Ltd., byla pozvána, aby se v roce 2023 zúčastnila zvláštního školení okresu Jinshan o politice ochrany energie (druhé zasedání).

1

# Národní týden propagace úspor energie #

Čas: 10.–16. července 2023

Téma: "Úspora energie a snižování uhlíku".

22

Inteligentní inovace, vysoká účinnost a úspora energie

Obrázky 3

V nedávné době v rámci aktivity „zelených nízkouhlíkových technologických produktů“ organizované Šanghajskou komisí pro hospodářské a informační technologie byly produktyVyužijte Společnost Compressor (Shanghai) Co., Ltd. vyhrála zelené nízkouhlíkové technologické produkty v Šanghaji prostřednictvím technického hodnocení odborného hodnocení! Tento produkt překračuje národní standard a šetří asi 30 % energie ve srovnání s běžným energeticky úsporný vzduchový kompresor.

Společnost je špičkovým a specializovaným novým podnikem v Šanghaji s certifikovanou laboratoří energetické účinnosti. Všechny její produkty překračují národní standard energetické účinnosti úrovně 1 a mnoho produktů získalo ocenění National Energy Efficiency Star, patentový demonstrační podnik v okrese Jinshan, a lídr v oboru. Společnost má více než 50 patentů! Řada patentů na vynálezy prošla certifikáty ISO9001, ISO14001 a dalšími certifikacemi. Společnost je první značkou v oboru, která získala "Hvězdu energetické účinnosti" s číslem certifikátu 001. Máme patenty na vynálezy na celý stroj a profil úspory energie vzduchové kompresory.

Využijte energeticky úsporný vzduchový kompresor poskytuje uživatelům energeticky úspornější, chytřejší a stabilnější produkty a energeticky úsporná řešení pro systémy stlačeného vzduchu, takže náklady na stlačený vzduch pro uživatele jsou v tomto odvětví nižší!

Digitální nízkouhlíkové inteligentní řízení

1689845806858967

To, zda vzduchová kompresorová stanice může dosáhnout vysoké energetické účinnosti a nízké spotřeby energie, přímo souvisí s ekonomickými přínosy podniků.

Zaměření na bolestivá místa velké spotřeby elektřiny a vysokého podílu nákladů na spotřebu energie v budově vzduchové kompresorové stanice v průmyslové oblasti,Využijte energeticky úsporný vzduchový kompresor může přizpůsobit chytré energeticky úsporné řešení „superprvotřídní energeticky účinné vzduchové kompresorové stanice+Využijte cloudová platforma“ podle odvětví.Využijte Cloud konfigurovaný uživatelemVyužijte Inteligentní vzduchová kompresorová stanice dokáže přesně předvídat a optimalizovat provoz, pomáhat podnikům provádět monitorování a správu v reálném čase, realizovat jemné řízení vzduchové kompresorové stanice a dosáhnout vícerozměrné úspory energie „úspora lidí, elektřiny, starostí a času“.

未 标题 -3

Využijte energeticky úsporný vzduchový kompresor může vyhovět potřebám uživatelů ve všech směrech od úspory energie produktu přes úsporu energie v místnosti stanice až po úsporu energie systému. V souladu s konceptem „Zelená výroba pomáhá dvojitému uhlíku“ trváme na inovativním vývoji a technologickém upgradu a neustále se snažíme být energeticky úspornější a inteligentnější, poskytovat uživatelům lepší produkty, snižovat spotřebu energie a uhlíkové emise podniků.

Využijte ve světě prodala více než 30,000 XNUMX energeticky úsporných vzduchových kompresorů a má kompletní sady energeticky úsporných zařízení různých modelů, jako je mikroolej šroubový vzduchový kompresor, bezolejový vzduchový kompresor, mobilní vzduchový kompresor, odstředivý vzduchový kompresor, suchý bezolejový vzduchový kompresor a vodou mazaný bezolejový vzduchový kompresor.

Předch

Celý proces údržby tří filtrů pro vzduchový kompresor se vstřikováním oleje se šroubem

Zobrazit vše další

Pět nezbytných technik pro antikorozní ochranu ventilů energeticky úsporného vzduchového kompresoru

Žhavé kategorie