Alle categorieën
Nieuws

Nieuws

Vijf noodzakelijke technieken voor klepcorrosie van energiebesparende luchtcompressor

Tijd: 2023-07-20 Hits: 32

Shanghai Permanente magneet frequentie conversieluchtcompressorInkoopoptimalisatie sa Zhenenergiebesparing luchtcompressor, gebruik voor een lange tijd, gebruik meer klanten. Energiebesparende luchtcompressor, betrouwbaar! Wij streven voortdurend naar kwaliteitsverbetering en vooruitgang op het gebied van energiebesparende efficiëntie. De derde generatie Seize permanente magneet met variabele frequentie, tweetrapscompressie schroef luchtcompressor bespaart gemiddeld zo’n 30% elektriciteit, en wij zijn gespecialiseerd in ‘elektrische tijger’. Koop Energiebesparende luchtcompressor Kies Seize, uw vertrouwde merk luchtcompressor!

7_ 副本

1.metalen oppervlaktebehandelingsmethode

Metaaloppervlaktebehandelingsprocessen omvatten slaapcoating, oppervlakte-infiltratie, oppervlakte-oxidatie passivatie enzovoort. Het doel is om de corrosieweerstand en het mechanische vermogen van metalen te verbeteren.

2. Er wordt gebruik gemaakt van niet-metalen materiaalmethode

Niet-metalen corrosieweerstand is uitstekend. Zolang de bedrijfstemperatuur en druk van de klep voldoen aan de eisen van niet-metalen materialen, kan dit niet alleen het corrosieprobleem oplossen, maar ook de gebruikelijke niet-metalen materialen zoals kleplichaam, klepdeksel, voering en afdichtingsoppervlak redden van edelmetalen poortkleppen. Wat pakkingen en vulstoffen betreft, deze zijn voornamelijk gemaakt van niet-metalen materialen, zoals PTFE en gechloreerde polyether voor oraal gebruik, en rubber zoals butadieenrubber en Ding Qing-rubber voor klepvoering, terwijl het kleplichaam en het klepdeksel zijn gemaakt van gewone gietijzeren en koolstofsleutels, die niet alleen

3.Spray-coatingmethode

Coating is het meest gebruikte anticorrosiemiddel en het is een onmisbaar anticorrosiemateriaal en identificatiemerkteken in klepproducten voor luchtcompressoren. Coating is ook een niet-metaalachtig materiaal, dat meestal is gemaakt van synthetische hars, rubberslurry, plantaardige olie, oplosmiddel, enz., Dat het metalen oppervlak bedekt, het medium van de atmosfeer isoleert en het doel van anticorrosie bereikt.

4. Voeg corrosieremmer toe

Het toevoegen van een kleine hoeveelheid andere speciale stoffen aan corrosieve media en corrosieve stoffen kan de corrosiesnelheid van metalen aanzienlijk vertragen. Deze speciale stof wordt corrosieremmer genoemd. De corrosieremmer bestaat uit natriumnitriet en natriumchromaat, die een passivatiefilm op het oppervlak van de klepsteel kunnen vormen en de corrosieweerstand van de klepsteel kunnen verbeteren. Oplosmiddel kan ervoor zorgen dat de corrosieremmer langzaam oplost en een smerende rol speelt; Door zinkpoeder aan asbest toe te voegen als opofferingsmetaal, is zink in feite ook een corrosieremmer, die eerst kan worden gecombineerd met chloride in asbest, zodat de contactmogelijkheid tussen chloride en klepsteelmetaal aanzienlijk wordt verminderd, waardoor het doel van anticorrosie wordt bereikt. Als er corrosieremmers zoals rood lood en calciumloodzuur aan de coating worden toegevoegd, kan het oppervlak van de klep worden bespoten om atmosferische corrosie te voorkomen.

5.Controleer de corrosieve omgeving

De zogenaamde omgeving, er zijn twee soorten brede zin en enge zin, de brede zin verwijst naar de omgeving rond de klepinstallatie en het interne circulatiemedium; In enge zin verwijst de omgeving naar de omstandigheden rond de klepinstallatie. De meeste omgevingen kunnen niet worden gecontroleerd en het productieproces kan niet willekeurig worden gewijzigd. Alleen onder de voorwaarde dat het geen schade aan producten en processen veroorzaakt, kunnen methoden voor milieucontrole worden toegepast, zoals deoxidatie van ketelwater, aanpassing van de PH-waarde door natronloog in het olieraffinageproces, enz. Daarom moet het toevoegen van corrosieremmers en elektrochemische stoffen worden toegepast. bescherming behoort ook tot het beheersen van de corrosieomgeving.

Seize is gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van energiebesparing luchtcompressoren. De kernproducten zijn tweetrapscompressie met permanente magneet en variabele frequentie schroefluchtcompressorenLuchtcompressor met variabele frequentie met permanente magneet, tweetraps schroefluchtcompressor, op maat gemaakte energiebesparende luchtcompressor op lage druk, olievrije luchtcompressor, enz., waardoor gemiddeld 25-30% elektriciteit wordt bespaard in vergelijking met algemene luchtcompressoren.

Seize high-end energiebesparende luchtcompressor wordt veel gebruikt in de textiel-, chemische vezel-, glas-, keramiek-, cement-, chemische industrie en andere industrieën. Het verkoopvolume is landelijk en de producten worden geëxporteerd naar Zuidoost-Azië, Zuid-Azië en Afrika, en worden goed ontvangen door klanten.

Seize Air Compressor officiële website Adres: www.seizeair.com.cn;

24-uurs hotline: 400-688-1455.

8_ 副本


Vorige

2023 Speciale trainingsbijeenkomst over energiebesparingsbeleid in het district Jinshan | Focus op koolstofarme energiebesparende luchtcompressor helpt bij de groene ontwikkeling van industriële ondernemingen.

Alles Volgende

De zomer is heet, waar moet op worden gelet bij het beheer van energiebesparende luchtcompressoren? Een artikel vertelt het je!

Populaire categorieën