Alle categorieën
Nieuws

Nieuws

2023 Speciale trainingsbijeenkomst over energiebesparingsbeleid in het district Jinshan | Focus op koolstofarme energiebesparende luchtcompressor helpt bij de groene ontwikkeling van industriële ondernemingen.

Tijd: 2023-07-31 Hits: 41

Grijp nieuwe voordelen en win een nieuwe toekomst.

Op 14 juli zei Zhang Qun, directeur van de regio ShanghaiBeslag leggen op Compressor (Shanghai) Co., Ltd. was uitgenodigd om de speciale trainingsbijeenkomst van het Jinshan District over energiebesparingsbeleid in 2023 bij te wonen (de tweede sessie).

1

# Nationale Publiciteitsweek voor Energiebesparing #

Tijd: 10-16 juli 2023

Thema: "Energiebesparing en koolstofreductie".

22

Intelligente innovatie, hoge efficiëntie en energiebesparing

图片 3

Onlangs zijn tijdens de wervingsactiviteit van "Green Low-carbon Technology Products", georganiseerd door de Shanghai Economic and Information Technology Commission, de producten vanBeslag leggen op Compressor (Shanghai) Co, Ltd won de groene koolstofarme technologieproducten in Shanghai via de technische evaluatie van de expert review meeting! Dit product overtreft de nationale norm en bespaart ongeveer 30% energie vergeleken met het algemene product energiebesparende luchtcompressor.

Het bedrijf is een hightech en gespecialiseerde nieuwe onderneming in Shanghai, met een gecertificeerd laboratorium voor energie-efficiëntie. De producten overtreffen allemaal de nationale norm voor energie-efficiëntie op niveau 1, en veel producten hebben de National Energy Efficiency Star gewonnen, een patentdemonstratiebedrijf in het Jinshan District, en een marktleider. Het bedrijf heeft meer dan 50 patenten! Een aantal uitvindingsoctrooien zijn geslaagd voor ISO9001, ISO14001 en andere certificeringen. Het bedrijf is het eerste merk in de branche dat de "Ster van Energie-efficiëntie" heeft verkregen, met het certificaatnummer 001. We hebben uitvindingsoctrooien voor de hele machine en het profiel van energiebesparing luchtcompressoren.

Beslag leggen op energiebesparende luchtcompressor biedt gebruikers meer energiebesparende, slimmere en stabielere producten en energiebesparende oplossingen voor persluchtsystemen, zodat de kosten van perslucht voor gebruikers lager zijn in deze branche!

Digitaal koolstofarm intelligent beheer

1689845806858967

Of het luchtcompressorstation een hoge energie-efficiëntie en een laag energieverbruik kan bereiken, houdt rechtstreeks verband met de economische voordelen van ondernemingen.

Gericht op de pijnpunten van het grote elektriciteitsverbruik en het hoge aandeel van de energieverbruikskosten in het gebouw van een luchtcompressorstation op industrieel gebied,Beslag leggen op energiebesparende luchtcompressor kan de slimme energiebesparende oplossing van "super-eersteklas energie-efficiënt luchtcompressorstationgebouw+ aanpassenBeslag leggen op cloudplatform”, aldus de branche.Beslag leggen op Cloud geconfigureerd doorBeslag leggen op Smart Air Compressor Station kan de werking nauwkeurig voorspellen en optimaliseren, bedrijven helpen realtime monitoring en beheer uit te voeren, een goed beheer van het luchtcompressorstation te realiseren en multidimensionale energiebesparing te bereiken door "mensen, elektriciteit, zorgen en tijd te besparen".

未 标题 -3

Beslag leggen op De energiebesparende luchtcompressor kan voldoen aan de behoeften van gebruikers in alle richtingen, van productenergiebesparing tot energiebesparing in de stationsruimte tot energiebesparing van het systeem. We houden ons aan het concept van "Groene productie helpt dubbele koolstof" en blijven doorgaan met innovatieve ontwikkeling en technologische upgrades, en streven er voortdurend naar om energiebesparender en intelligenter te zijn, gebruikers betere producten te bieden en het energieverbruik en de COXNUMX-uitstoot van ondernemingen te verminderen.

Beslag leggen op heeft wereldwijd meer dan 30,000 energiebesparende luchtcompressoren verkocht en beschikt over complete sets energiebesparende apparatuur van verschillende modellen, zoals micro-olie schroef luchtcompressor, olievrije luchtcompressor, mobiele luchtcompressor, centrifugaalluchtcompressor, droge olievrije luchtcompressor en watergesmeerde olievrije luchtcompressor.

Vorige

Hele proces van onderhoud met drie filters voor olie-injectie schroefluchtcompressor

Alles Volgende

Vijf noodzakelijke technieken voor klepcorrosie van energiebesparende luchtcompressor

Populaire categorieën