Све категорије
Вести

Вести

2023. године, средином године састанак Сазхен енергетски штедљивог ваздушног компресора и обилазак групне зграде били су потпуни успех!

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 33

У овом страственом јулу, скоро 400 запослених у Сажену Ваздушни компресор који штеди енергију и њихове породице окупиле су се у Таизхоуу како би започеле Средњогодишњу конференцију Сазхен за уштеду енергије 2023. Компресор за ваздух и обилазак средином године за све запослене!

Са истом надом и ентузијазмом као у сред лета, крећемо на ново путовање које ће оправдати нашу младост и зној. Састанку су присуствовали Цхенг Хонгкинг, генерални директор Сазхен ваздушног компресора који штеди енергију, Лиао Тиекианг, потпредседник центра за производе, Иу Ксиујуан, потпредседник оперативног центра, и више од 300 кључних лидера и запослених у компанији.

У 8 часова 30. јула 8. одржан је средњогодишњи састанак Сажен штедљивог ваздушног компресора!

1

Сазхен енергетски штедљиви ваздушни компресор средином године, сажетак састанка, церемонија доделе награде

Уз пажњу публике и топли аплауз, Цхенг Хонгкинг, генерални директор компаније Сазхен Енерги Савинг Аир Цомпрессор, прогласио је ПК победника регионалне лиге у првој половини године: победнички тим и лично уручио награду. Ова награда није само афирмација прошлости победничког тима, већ и очекивање и охрабрење за њихову будућност.

2

Наравно, ово такође инспирише играче шампионског тима да освоје шампионат, што указује да ће учинак у другој половини године дефинитивно надмашити победнички тим, остварити шампионат и донети већу славу компанији.

3

Директори разних ратних зона узвикивали су громогласне пароле, један за другим са великим замахом, и узвикивали звекет саженских елита, чиме су такође показали уверење свих у освајање гола ПК у другој половини године.

4

Дељење управљања Цхенг Зонг-ом

5

Г. Ченг је одржао говор на бини. Он је пре свега осврнуо се на захвална достигнућа у свим аспектима развоја компаније у првој половини 2023. године, а посебно на остварење циљева учинка изнад стандарда, који се не могу одвојити од напорног рада свих запослених. Хвала вам свима!

6

Друга половина године је нова полазна тачка и ново путовање. Генерални директор Ченг је изложио и планирао развојни правац компаније у другој половини године, и формулисао индикаторе процене како би захтевао и мотивисао сва функционална одељења да озбиљно обављају посао у другој половини године, теже остварењу годишњег циља. па, и охрабри све да одрже замах.

Резиме виших лидера Сажена

7

Сигурност у производњи је основа доброг обављања свих послова, а такође је и важна гаранција за развој предузећа. Г. Лиао је истакао потребу да се ојача свест о личној безбедности и да се безбедност у производњи стави на важну позицију, посебно сада када је компанија у периоду брзог развоја и наруџбине купаца константно теку. Сви морају да раде сав посао на приземан начин и да купцима обезбеде боље производе и услуге доброг квалитета и квантитета!

8

Господин Иу је рекао да је успех амбиција, а изврсност тежња. Изврсност и част увек ће припадати непоколебљивим борцима, али и авангарди отварања тржишта. Оперативни систем би требало да да све од себе да постигне резултате и оснажи сва наша одељења, а ми ћемо заједно радити на промовисању развоја компаније!

9

На полугодишњем извештајном састанку средњег и вишег руководства компаније Сазхен Енерги Савинг Аир Цомпрессор, сви су известили о завршетку главног посла у првој половини 2023. године, свеобухватно изложили обавезе посла, индикаторе завршетка, развој кључних послова и друге аспекте. , и научно планирали планиране циљеве, кључне послове и мере управљања за другу половину године.

Сазхен енергетски штедљиви моменат путовања ваздушног компресора

Да би обогатио аматерски културни живот запослених, повећао кохезију и тимски дух запослених и посветио се послу и животу са више ентузијазма и духа, Сазхен Енерги Савинг Аир Цомпрессор је посебно организовао ову групну грађевинску активност за све запослене: Тиантаи Моунтаин ( национална туристичка атракција 5А нивоа), са посебним нагласком на путовање са члановима породице! Кренули смо на ово путовање са дрифтингом и алпинизмом као темом са великим очекивањем!

10

Започните путовање које каже иди и иди.

Ударац: Јигонгов родни град

11

Сазхен људи који не воле да дрифтују дошли су у „Џигонгов родни град” и осетили Џигонгов ум да „срце служи јавности и буде алтруистичан без мене”. Конкретно, дух помагања другима и љубазности поклапа се са концептом „бити љубазан“ који заступа енергетски штедљиви ваздушни компресор господина Са Џена.

Ударац: Рафтинг у клисури Тиантаи Феитенг

Лето без дрифтања је непотпуно!

12

Сви су обукли прслуке за спасавање, шлемове и гумене чамце и кренули кроз кристално чисту воду. Уз брзину воде смејали смо се, вриштали и доживели невиђено узбуђење и забаву. Предиван крајолик на путу чини да се осећамо опуштено и срећно као да смо у свитку са слике.

Ударите: водопад планине Тиантаи

13

У подножју планине, подигли смо поглед, а водопад је полетео доле, величанствен и неупоредив.

14

Уживајући у прелепом пејзажу, сво особље је кренуло ка врху планине. Умор на путу заменила је забава од пењања. Не само да смо уживали у прелепом пејзажу природе, већ смо и побољшали осећања између тимова у процесу.

15

16

17

18

Сазхен енергетски штедљиви ваздушни компресор вечера

19

Саженски људи из целог света окупили су се да отворе карневалску гозбу. Сви су поделили занимљивости и добитке у свом раду, због чега смо осетили лепоту живота.

Ова средњогодишња турнеја нам је омогућила да искусимо другу страну живота након напорног посла. У процесу осећања људске културе, лутања и пењања на планине, не само да смо ослободили притисак, већ смо и преиспитали вредност живота. Посветићемо се раду уз лепе успомене на ово путовање. Било да је узбудљиво рафтинг или пењање на планине и уживање у водопадима, корачаћемо руку под руку, јер имамо самопоуздање и одлучност да заједнички стварамо бољу будућност.

20

Сазхен енергетски штедљиви ваздушни компресор је основан 2009. године. Компанија се налази у индустријској зони Шангаја Јинсхан. Компанија интегрише истраживање и развој, производњу, маркетинг и услуге. То је произвођач бренда који се фокусира на уштеду енергије ваздушни компресори и дуги низ година одржава способност раста профита водећих индустрија. Компанија је увек била посвећена смањењу трошкова компримованог ваздуха за кориснике у овој индустрији!

У будућности, под вођством циља да "постане првокласни бренд ваздушних компресора који штеде енергију у свету", Сазхен ће помоћи предузећима да смање трошкове и повећају ефикасност са бољом и штедљивијом опремом за ваздушни компресор, и дају доприносе друштвеном и економском развоју.

21


прев

14. Национална елитна обука Сеизе Цоллеге завршена је савршено!

Све Следећа

Изложба | Сеизе Ваздушни компресор који штеди енергију појављује се на изложби текстилних машина Схенгзе

Вруће категорије