Све категорије
Вести

Вести

14. Национална елитна обука Сеизе Цоллеге завршена је савршено!

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 19
впс1_副本

Вруће лето не може зауставити свачију страст за самоусавршавањем. Ујутро 15. јула, више од 200 дилера и продајних елита из целе земље дошло је у гомилама, очекујући да се пробију кроз обуку, реше проблеме купаца са професионалнијим услугама и створе већу вредност за купце!

впс2_副本
Слике КСНУМКС

впс4_副本
впс5_副本

14. Национална елитна обука Сеизе Цоллеге-а

впс6_副本

У циљу промовисања зелене трансформације и развоја индустријских предузећа и остваривања стварног смањења трошкова предузећа. Овогодишњи Сеизе Цоллеге углавном пружа свеобухватну систематску обуку за продајни тим кроз стварне случајеве у смислу техничке трансформације која штеди енергију, дизајна шеме купаца и начина продаје гаса у индустрији пројектних случајева.

Предавач: Цхенг Хонгкинг, генерални директор

впс7_副本

Обука је подељена у 22 групе, а формиран је и бонус фонд да стимулише свачији ентузијазам и иницијативу за учење!

впс8_副本
впс9_副本

Фокусирајте се на оснаживање, иновације и промене

впс10_副本

Пре званичног предавања, господин Ченг је нагласио да сви морају пажљиво да слушају, да наставе да уче и усавршавају се са почетним срцем одговорности према купцима!

впс11_副本

На основу свог дугогодишњег искуства у компресор за ваздух индустрију, господин Цхенг је анализирао уобичајене проблеме уштеде енергије у пројекту од једног случаја до другог и како дизајнирати шеме за уштеду енергије како би се максимизирали интереси корисника и разбили конвенционално размишљање на тржишту, што је свима много користило .

Настава и настава ситуационих вежби

впс12_副本

Свака стручна студија је самотрансформација. Комбинацијом праксе и идеја, господин Ченг је суптилно ширио садржај знања духовитим језиком.

Отворите нове идеје и тражите нова открића у обуци. Цела атмосфера тренинга била је топла, а продајне елите су се са ентузијазмом посветиле, или су пажљиво слушале или активно дискутовале, што је отварало нове идеје за рад уз стицање професионалних знања и вештина.

Господин Ченг је стрпљиво одговарао на свачија питања, дозволио свима да се сударе са искрама размишљања у сталној комуникацији и интеракцији, прошири своје видике и продуби своје разумевање ваздуха компресор уштеда енергије.

Делите, комуницирајте и растете заједно.

впс13_副本

Поред самог курса обуке, свакодневно се одржавају и активности размене и размене и сви активно излазе на сцену како би поделили своје увиде и добитке у обуци и своје продајно искуство. Конкретно, пријатељи дилера су рекли да Сеизе платформа пружа свеобухватну подршку у производима, брендовима, услугама, постпродајним и другим аспектима, и да заиста користи практичне акције да помогне дилерима да створе вредност и промовишу нова открића у индустрији ваздушних компресора!

Обука за оснаживање професионалног курса коју вам је господин Ченг овог пута донео, кроз анализу случаја у индустрији, праксу на лицу места, интерактивну дискусију и друге начине подучавања, помаже вам да унапредите своју свеобухватну способност на свестрани начин и радује се вашем имплементација и дивно цветање!

впс14_副本

14. Национална елитна обука Сеизе Цоллеге-а била је пуна успеха. Ова обука није само процес преношења знања и вештина, већ и процес стимулисања потенцијала. Учесници су рекли да ће оно што су научили применити у пракси, боље обезбедити купцима свеобухватнија и професионалнија решења у процесу продаје, као и трошкове компресован ваздух за кориснике ниже у овој индустрији! Нека клијенти наставе да остварују користи, развијајте се на добитку са компанијом и идите напред!


прев

Лето је вруће, на шта треба обратити пажњу у управљању ваздушним компресорима који штеде енергију? Чланак вам говори!

Све Следећа

2023. године, средином године састанак Сазхен енергетски штедљивог ваздушног компресора и обилазак групне зграде били су потпуни успех!

Вруће категорије