Све категорије
Вести

Вести

Лето је вруће, на шта треба обратити пажњу у управљању ваздушним компресорима који штеде енергију? Чланак вам говори!

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 16

Током врелог лета, вруће време људима не само да доноси физичку нелагодност, већ и изазива индустријску производњу. Да би се обезбедио стабилан производни процес, ваздушни компресор који штеди енергију На шта треба обратити пажњу у окружењу високе температуре лети? Схангхаи Сеизе ваздушни компресор који штеди енергију даће вам детаљну анализу.

Пре свега, треба разумети утицај високих температура на индустријску производњу лети. По топлом времену, перформансе и ефикасност опреме су често погођени, а енергетски штедљиви ваздушни компресор, као једна од важних опреме у фабрици, захтева посебну пажњу. Да бисмо обезбедили његову стабилност у окружењу са високим температурама, треба поћи од следећих аспеката.

1

Прво, разумно прилагођавање параметара опреме

У летњем окружењу са високим температурама, радна температура ваздушног компресора који штеди енергију ће се у складу с тим повећати. Да бисмо обезбедили нормалан рад опреме, потребно је да прилагодимо параметре опреме према стварној температури. На пример, температура воде у систему за хлађење може се на одговарајући начин повећати како би се обезбедио ефекат хлађења ваздушног компресора у окружењу високе температуре.

Друго, редовна контрола и одржавање

Висока температура лети може лако довести до квара опреме, тако да је редовна контрола и одржавање веома важно за стабилан рад уштеде енергије ваздушни компресори. Ово укључује проверу система за хлађење, система подмазивања, перформанси заптивања цилиндара и електричног система опреме како би се обезбедио континуиран и стабилан рад опреме у окружењу високе температуре.

Треће, изаберите висококвалитетне материјале

Окружење високе температуре током лета може да постави веће захтеве за својства материјала опреме. Када бирамо ваздушни компресор који штеди енергију, треба да бирамо материјале са добром отпорношћу на високе температуре и стабилношћу. На пример, изаберите високотемпературно уље за подмазивање да бисте се прилагодили високотемпературном окружењу током лета.

Четврто, ојачати обуку особља

У летњем окружењу са високим температурама, стручност руковаоца је подједнако важна за стабилан рад ваздушних компресора који штеде енергију. Предузећа треба да појачају обуку особља, да унапреде познавање опреме и њихову способност да се носе са хитним ситуацијама, како би се обезбедило благовремено поступање у ванредним ситуацијама.

Пет, разуман распоред времена производње

У летњем окружењу са високим температурама, време рада опреме може бити угрожено. Предузећа треба да уреде време производње разумно у складу са стварном ситуацијом, да обезбеде да ваздушни компресор који штеди енергију ради у разумном температурном опсегу и продужи радни век опреме.

Укратко, током врелог лета, употреба штедљивог ваздушног компресора треба обратити пажњу на многе ствари. Кроз разумно прилагођавање параметара опреме, редовне провере и одржавање, избор висококвалитетних материјала и јачање обуке особља, предузећа могу осигурати стабилан рад ваздушних компресора у окружењу високих температура, побољшати ефикасност производње и смањити оперативне трошкове. У овом процесу предузећа треба да обрате пажњу на перформансе и ефикасност опреме и да предузму одговарајуће мере у складу са стварном ситуацијом. Само када се сваки детаљ правилно обради, можемо обезбедити несметану производњу предузећа током врелог лета.


прев

Пет неопходних техника за заштиту од корозије вентила ваздушног компресора који штеди енергију

Све Следећа

14. Национална елитна обука Сеизе Цоллеге завршена је савршено!

Вруће категорије