Све категорије
Вести

Вести

Пет неопходних техника за заштиту од корозије вентила ваздушног компресора који штеди енергију

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 31

Шангајски трајни магнет за претварање фреквенције компресор за ваздух Оптимизација набавке са Зхененерги компресор за очување ваздуха, користите дуже време, користите више купаца. Ваздушни компресор који штеди енергију, поуздан! Стално тежимо побољшању квалитета и напретку ефикасности уштеде енергије. Трећа генерација Сеизе перманентног магнета са променљивом фреквенцијом, двостепена компресија вијак ваздушни компресор штеди око 30% струје у просеку, а специјализовани смо за „електрични тигар”. купите ваздушни компресор који штеди енергију Изаберите Сеизе, ваш поуздани бренд ваздушног компресора!

图片7_副本

1.метода површинске обраде метала

Процеси обраде металних површина укључују пресвлачење за спавање, површинску инфилтрацију, пасивизацију површинске оксидације и тако даље. Његова сврха је да побољша отпорност на корозију и механичку способност метала.

2. Усвојена је метода неметалног материјала

Неметална отпорност на корозију је одлична. Све док радна температура и притисак вентила испуњавају захтеве неметалних материјала, не само да може решити проблем корозије, већ и сачувати уобичајене неметалне материјале као што су тело вентила, поклопац вентила, облога и заптивна површина од племенитих метала порт вентила. Што се тиче заптивки и пунила, они су углавном направљени од неметалних материјала, као што су ПТФЕ и хлоровани полиетар за оралну употребу, и гума попут бутадиенске гуме и Динг Кинг гуме за облогу вентила, док су тело вентила и поклопац вентила направљени од обични кључеви од ливеног гвожђа и угљеника, који не само

3. Метода премазања спрејом

Премазивање је најчешће коришћено антикорозивно средство и незаменљив је антикорозивни материјал и идентификациона ознака у производима вентила за ваздушне компресоре. Премаз је такође неметални материјал, који се обично прави од синтетичке смоле, гумене суспензије, биљног уља, растварача итд., Прекривајући површину метала, изолујући медијум од атмосфере и постижући сврху антикорозије.

4.Додајте инхибитор корозије

Додавање мале количине других специјалних супстанци у корозивне медије и корозивне супстанце може у великој мери успорити брзину корозије метала. Ова посебна супстанца се назива инхибитор корозије. Инхибитор корозије се састоји од натријум нитрита и натријум хромата, који могу направити пасивацијски филм на површини стабла вентила и побољшати отпорност на корозију стабла вентила. Растварач може учинити да се инхибитор корозије споро раствара и игра улогу подмазивања; Додавање цинковог праха азбесту као жртвованог метала, у ствари, цинк је такође инхибитор корозије, који се прво може комбиновати са хлоридом у азбесту, тако да је могућност контакта између хлорида и метала вентила у великој мери смањена, чиме се постиже сврха антикорозије. Ако се инхибитори корозије као што су црвено олово и калцијум оловна киселина додају премазу, површина вентила се може прскати да би се спречила атмосферска корозија.

5. Контролишите корозивну средину

Такозвано окружење, постоје две врсте широког и ужег смисла, шири смисао се односи на окружење око инсталације вентила и његовог унутрашњег циркулационог медијума; У ужем смислу, окружење се односи на услове око инсталације вентила. Већина окружења се не може контролисати, а производни процес се не може произвољно мењати. Само под условом да то неће оштетити производе и процесе, могу се усвојити методе контроле животне средине, као што су деоксидација котловске воде, подешавање ПХ вредности каустичном содом у процесу прераде уља, итд. Због тога се додаје инхибитор корозије и електрохемијски заштита такође припада контролисању корозивне средине.

Сеизе је специјализован за истраживање, развој, производњу и продају уштеде енергије ваздушни компресори. Основни производи су трајни магнет са променљивом фреквенцијом двостепена компресија вијчани ваздушни компресори.Компресор ваздуха са сталним магнетом променљиве фреквенције, двостепени вијчани ваздушни компресор, нископритисни прилагођени штедљиви ваздушни компресор, ваздушни компресор без уља, итд., штедећи 25-30% електричне енергије у просеку у поређењу са општим ваздушним компресорима.

Сеизе врхунски штедљиви ваздушни компресор се широко користи у текстилној индустрији, хемијским влакнима, стаклу, керамици, цементу, хемијској индустрији и другим индустријама. Његов обим продаје је широм земље, а његови производи се извозе у југоисточну Азију, јужну Азију и Африку и добро су прихваћени од стране купаца.

Званична веб страница Сеизе Аир Цомпрессор Адреса: ввв.сеизеаир.цом.цн;

24-часовна телефонска линија: 400-688-1455.

图片8_副本


прев

2023 Специјални састанак за обуку о политици уштеде енергије у округу Јинсхан | Фокусирајте се на ниске емисије угљеника, искористите ваздушни компресор који штеди енергију помаже зеленом развоју индустријских предузећа.

Све Следећа

Лето је вруће, на шта треба обратити пажњу у управљању ваздушним компресорима који штеде енергију? Чланак вам говори!

Вруће категорије