Све категорије
Вести

Вести

2023 Специјални састанак за обуку о политици уштеде енергије у округу Јинсхан | Фокусирајте се на ниске емисије угљеника, искористите ваздушни компресор који штеди енергију помаже зеленом развоју индустријских предузећа.

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Хитови : 41

Схватите нове предности и освојите нову будућност.

14. јула, Зханг Кун, директор региона ШангајЗаплијени Цомпрессор (Схангхаи) Цо., Лтд., позван је да присуствује посебном састанку за обуку округа Јинсхан 2023. о политици очувања енергије (друга сесија).

1

# Национална недеља јавности о очувању енергије #

Време: 10.-16. јул 2023

Тема: "Уштеда енергије и смањење угљеника".

22

Интелигентна иновација, висока ефикасност и уштеда енергије

Слике КСНУМКС

Недавно, у акцији прикупљања „Зелених нискоугљеничних технолошких производа“ коју је организовала Шангајска комисија за економску и информациону технологију, производиЗаплијени Цомпрессор (Схангхаи) Цо., Лтд. је освојио зелене производе ниске угљеничне технологије у Шангају кроз техничку процену састанка стручњака! Овај производ премашује национални стандард и штеди око 30% енергије у поређењу са општим ваздушни компресор који штеди енергију.

Компанија је високотехнолошко и специјализовано ново предузеће у Шангају, са сертификованом лабораторијом за енергетску ефикасност. Сви њени производи премашују национални стандард енергетске ефикасности првог нивоа, а многи производи су освојили Националну звезду за енергетску ефикасност, предузеће за демонстрацију патената у округу Јинсхан и лидер у индустрији. Компанија има више од 1 патената! Велики број патената за проналазак је прошао ИСО50, ИСО9001 и друге сертификате. Компанија је први бренд у индустрији који је добио "Звезду енергетске ефикасности", са сертификатом број 14001. Поседујемо патенте проналаска за целу машину и профил уштеде енергије ваздушни компресори.

Заплијени штедљиви ваздушни компресор корисницима пружа штедљивије, паметније и стабилније производе и решења за уштеду енергије за системе компримованог ваздуха, тако да је цена компримованог ваздуха за кориснике нижа у овој индустрији!

Дигитално интелигентно управљање са ниским садржајем угљеника

1689845806858967

Да ли ваздушна компресорска станица може да постигне високу енергетску ефикасност и ниску потрошњу енергије директно је повезано са економским предностима предузећа.

Циљајући на болне тачке велике потрошње електричне енергије и високог удела трошкова потрошње енергије у згради ваздушне компресорске станице у индустријској области,Заплијени ваздушни компресор који штеди енергију може прилагодити паметно решење за уштеду енергије "супер-првокласне енергетски ефикасне ваздушне компресорске станице+Заплијени цлоуд платформа“ према индустрији.Заплијени Цлоуд је конфигурисаоЗаплијени Паметна ваздушна компресорска станица може прецизно предвидети и оптимизовати рад, помоћи предузећима да спроводе праћење и управљање у реалном времену, реализују фино управљање ваздушном компресорском станицом и постижу вишедимензионалну уштеду енергије „штедећи људе, струју, бригу и време“.

未 标题 -КСНУМКС

Заплијени ваздушни компресор који штеди енергију може задовољити потребе корисника у свим правцима од уштеде енергије производа до уштеде енергије у просторији станице до уштеде енергије система. Придржавајући се концепта „Зелена производња помаже удвостручењу угљеника“, истрајавамо у иновативном развоју и технолошком унапређењу, и стално настојимо да будемо штедљивији и интелигентнији, пружајући корисницима боље производе, смањујући потрошњу енергије и емисију угљеника у предузећима.

Заплијени је продао више од 30,000 штедљивих ваздушних компресора у свету и поседује комплетне комплете опреме за уштеду енергије различитих модела као што је микро-уље вијак ваздушни компресор, безуљни ваздушни компресор, мобилни ваздушни компресор, центрифугални ваздушни компресор, суви ваздушни компресор без уља и компресор за ваздух без уља подмазан водом.

прев

Цео процес одржавања три филтера за вијчани ваздушни компресор за убризгавање уља

Све Следећа

Пет неопходних техника за заштиту од корозије вентила ваздушног компресора који штеди енергију

Вруће категорије