Všechny kategorie
Novinky

Novinky

V roce 2023 byly pololetní setkání energeticky úsporného vzduchového kompresoru Sazhen a skupinová prohlídka budov naprostým úspěchem!

Čas: 2023-07-11 Hity: 33

V tomto vášnivém červenci téměř 400 zaměstnanců Sazhen Energeticky úsporný vzduchový kompresor a jejich rodiny se sešli v Taizhou, aby zahájili v roce 2023 pololetní konferenci Sazhen o úsporách energie Vzduchový kompresor a půlroční turné pro všechny zaměstnance!

Se stejnou nadějí a nadšením jako v létě se všichni vydáváme na novou cestu, která dostojí našemu mládí a potu. Setkání se zúčastnili Cheng Hongxing, generální ředitel energeticky úsporného vzduchového kompresoru Sazhen, Liao Tieqiang, viceprezident produktového centra, Yu Xiujuan, viceprezident provozního centra, a více než 300 hlavních vedoucích a zaměstnanců společnosti.

Dne 8. července 30 v 8:2023 se velkolepě konalo pololetní setkání energeticky úsporného vzduchového kompresoru Sazhen!

1

Sazhen, energeticky úsporný vzduchový kompresor, pololetní shrnutí setkání sláva moment slavnostní předávání cen

Za pozornosti publika a vřelého potlesku oznámil Cheng Hongxing, generální ředitel Sazhen Energy-saving Air Compressor, vítěze PK regionální ligy v první polovině roku: vítězný tým a osobně předal cenu. Toto ocenění není jen potvrzením minulosti vítězného týmu, ale také očekáváním a povzbuzením do budoucnosti.

2

To samozřejmě také inspiruje hráče mistrovského týmu k vítězství v šampionátu, což naznačuje, že výkony ve druhé polovině roku definitivně překoná vítězný tým, dosáhnou mistrovství a vytvoří další slávu společnosti.

3

Ředitelé různých válečných zón křičeli hlasitě hesla, jedno po druhém s velkou dynamikou, a vykřikovali clank sliby sazhenských elit, což také ukázalo důvěru všech ve vítězství v brance PK ve druhé polovině roku.

4

Sdílení vedení Cheng zong

5

Pan Cheng pronesl na pódiu projev. Nejprve zhodnotil potěšující úspěchy ve všech aspektech rozvoje společnosti v první polovině roku 2023, zejména pak plnění nadstandardních výkonových cílů, které nelze oddělit od tvrdé práce všech zaměstnanců. Děkuji vám všem!

6

Druhá polovina roku je novým výchozím bodem a novou cestou. Generální ředitel Cheng stanovil a naplánoval směr rozvoje společnosti ve druhé polovině roku a formuloval ukazatele hodnocení, které budou vyžadovat a motivovat všechna funkční oddělení k serióznímu provádění práce ve druhé polovině roku, usilovat o dosažení ročního cíle dobře, a povzbudit všechny, aby udrželi tempo.

Shrnutí vedoucích představitelů Sazhenu

7

Bezpečnost ve výrobě je základem kvalitního provádění veškeré práce a je také důležitou zárukou rozvoje podniků. Pan Liao zdůraznil potřebu posílit povědomí o osobní bezpečnosti a dát bezpečnost ve výrobě na důležitou pozici, zvláště nyní, kdy se společnost nachází v období rychlého rozvoje a objednávky zákazníků neustále proudí. Každý musí dělat veškerou práci poctivým způsobem a poskytovat zákazníkům lepší produkty a služby v dobré kvalitě a kvantitě!

8

Pan Yu řekl, že úspěch je ambice a dokonalost je úsilí. Dokonalost a čest bude vždy patřit vytrvalým bojovníkům, ale také předvoji otevírání trhu. Operační systém by měl vyjít naplno a zmocnit všechna naše oddělení a my budeme spolupracovat na podpoře rozvoje společnosti!

9

Na pololetní schůzce středních a vyšších představitelů Sazhen Energy-saving Air Compressor všichni informovali o dokončení hlavní práce v první polovině roku 2023, podrobně vysvětlili pracovní povinnosti, dokončení ukazatelů, vývoj klíčových prací a další aspekty. a vědecky naplánoval plánované cíle, klíčové práce a opatření řízení na druhou polovinu roku.

Sazhen energeticky úsporný vzduchový kompresor cestovní moment

S cílem obohatit amatérský kulturní život zaměstnanců, zvýšit soudržnost a týmového ducha zaměstnanců a věnovat se práci a životu s větším nadšením a duchem, Sazhen Energy-saving Air Compressor speciálně zorganizoval tuto skupinovou stavební aktivitu pro všechny zaměstnance: Hora Tiantai ( národní turistická atrakce na úrovni 5A), se zvláštním důrazem na cestování s rodinnými příslušníky! Na tuto cestu s tématem driftování a horolezectví jsme se vydali s velkým očekáváním!

10

Začněte výlet, který říká jít a jít.

Pusťte se do: Jigongovo rodné město

11

Sazhenští lidé, kteří nemají rádi driftování, přišli do „Jigongova rodného města“ a pocítili, jak Jigong myslí „z celého srdce sloužit veřejnosti a být altruistický beze mě“. Zejména duch pomáhat druhým a být laskavý se shoduje s konceptem „být laskavý“, který prosazuje energeticky úsporný vzduchový kompresor pana Sa Zhena.

Pusťte se do: Rafting v rokli Tiantai Feiteng

Léto bez driftování je neúplné!

12

Všichni si oblékli záchranné vesty, helmy a gumové čluny a proplouvali křišťálově čistou vodou. S rychlostí vody jsme se smáli, křičeli a zažívali nebývalé vzrušení a zábavu. Nádherná scenérie podél cesty nás nutí cítit se uvolněně a šťastně, jako bychom byli ve svitku obrázků.

Pusťte se do: Horský vodopád Tiantai

13

Na úpatí hory jsme vzhlédli a vodopád letěl dolů, nádherný a nesrovnatelný.

14

Zatímco si užívali nádherné scenérie, veškerý personál zamířil na vrchol hory. Únavu na cestě vystřídala zábava z lezení. Nejen, že jsme si užili krásné scenérie přírody, ale také jsme umocnili pocity mezi týmy v procesu.

15

16

17

18

Sazhen večeře s úsporným vzduchovým kompresorem

19

Sazhen lidé z celého světa se sešli, aby zahájili karnevalovou hostinu. Každý se ve své práci podělil o zajímavé věci a výdobytky, díky kterým jsme pocítili krásu života.

Toto půlroční turné nám umožnilo zažít odvrácenou stranu života po naší náročné práci. V procesu pociťování lidské kultury, driftování a lezení po horách jsme nejen uvolnili tlak, ale také znovu prozkoumali hodnotu života. Budeme se věnovat své práci s dobrými vzpomínkami na tento výlet. Ať už jde o vzrušující rafting nebo lezení po horách a kochání se vodopády, půjdeme ruku v ruce, protože máme důvěru a odhodlání společně vytvářet lepší budoucnost.

20

Energeticky úsporný vzduchový kompresor Sazhen byl založen v roce 2009. Společnost sídlí v průmyslové zóně Shanghai Jinshan. Společnost integruje výzkum a vývoj, výrobu, marketing a servis. Je to značkový výrobce zaměřený na úsporu energie vzduchové kompresory a po mnoho let si udržuje schopnost růstu zisku předních průmyslových odvětví. Společnost se vždy zavázala ke snížení nákladů uživatelů na stlačený vzduch v tomto odvětví!

V budoucnu, pod vedením cíle „stát se prvotřídní značkou energeticky úsporných vzduchových kompresorů na světě“, bude Sazhen pomáhat podnikům snižovat náklady a zvyšovat účinnost pomocí lepších a energeticky úspornějších vzduchových kompresorů a přispívat k sociálnímu a hospodářskému rozvoji.

21


Předch

14. National Sales Elite Training Seize College skončil dokonale!

Zobrazit vše další

Výstava | Seize Energeticky úsporný vzduchový kompresor se objeví na výstavě textilních strojů Shengze

Žhavé kategorie