Všechny kategorie
Novinky

Novinky

14. National Sales Elite Training Seize College skončil dokonale!

Čas: 2023-07-17 Hity: 19
wps1_副本

Horké léto nemůže zastavit touhu každého po sebezdokonalování. Ráno 15. července se houfně sjelo více než 200 dealerů a prodejních elit z celé země, kteří očekávali, že prorazí ve školení, vyřeší problémy zákazníků profesionálnějšími službami a vytvoří pro zákazníky větší hodnotu!

wps2_副本
Obrázky 2

wps4_副本
wps5_副本

14. národní školení elitních prodejců Seize College

wps6_副本

S cílem podpořit zelenou transformaci a rozvoj průmyslových podniků a realizovat skutečné snížení nákladů podniků. Letošní Seize College poskytuje především všestranné systematické školení prodejního týmu prostřednictvím skutečných případů, pokud jde o energeticky úspornou technickou transformaci, návrh zákaznických schémat a způsob prodeje plynu v odvětví projektových případů.

Přednáší: Cheng Hongxing, generální ředitel

wps7_副本

Školení je rozděleno do 22 skupin a je vytvořen bonusový fond, který stimuluje nadšení a iniciativu každého učení!

wps8_副本
wps9_副本

Zaměřte se na posílení, inovace a změnu

wps10_副本

Před oficiální přednáškou pan Cheng zdůraznil, že každý musí pozorně naslouchat, neustále se vzdělávat a zlepšovat se s počátečním srdcem zodpovědnosti vůči zákazníkům!

wps11_副本

Na základě svých dlouholetých zkušeností v oboru vzduchový kompresor průmyslu, pan Cheng analyzoval běžné problémy s úsporami energie v projektu od jednoho případu k druhému a jak navrhnout schémata úspory energie tak, aby maximalizovaly zájmy uživatelů a narušily konvenční myšlení na trhu, z čehož měli všichni velký užitek. .

Výuka a výuka situačních cvičení

wps12_副本

Každé profesní studium je sebetransformací. Kombinací praxe a nápadů pan Cheng vtipným jazykem nenápadně šířil vědomostní obsah.

Otevřete nové nápady a hledejte nové průlomy v tréninku. Atmosféra celého školení byla vřelá a prodejní elity se nadšeně věnovaly, nebo pozorně naslouchaly či aktivně diskutovaly, což otvíralo nové nápady pro práci při získávání odborných znalostí a dovedností.

Pan Cheng trpělivě všem odpovídal na otázky, nechal každého narazit na jiskry myšlení v neustálé komunikaci a interakci, rozšířit si obzory a prohloubit porozumění vzduchu kompresor úspora energie.

Sdílejte, komunikujte a rosteme společně.

wps13_副本

Kromě samotného školícího kurzu se každý den konají výměnné a sdílené aktivity a každý se aktivně účastní, aby se podělil o své postřehy a zisky ze školení a své prodejní zkušenosti. Zejména přátelé prodejců uvedli, že platforma Seize poskytuje všestrannou podporu v produktech, značkách, službách, poprodejních a dalších aspektech a skutečně využívá praktické akce, které prodejcům pomáhají vytvářet hodnotu a propagovat nové průlomy v odvětví vzduchových kompresorů!

Profesionální školení zaměřené na posílení postavení, které vám pan Cheng tentokrát přinesl, prostřednictvím analýzy případu v oboru, praxe na místě, interaktivní diskuse a dalších způsobů výuky, vám pomůže zlepšit vaše komplexní schopnosti všestranným způsobem a těší se na vaši realizace a nádherný květ!

wps14_副本

14. National Sales Elite Training Seize College byl naprostým úspěchem. Toto školení není jen procesem předávání znalostí a dovedností, ale také procesem stimulace potenciálu. Účastníci uvedli, že to, co se naučili, využijí v praxi, lépe poskytnou zákazníkům komplexnější a profesionálnější řešení v procesu prodeje a uhradí náklady na stlačený vzduch pro uživatele nižší v tomto odvětví! Umožněte zákazníkům i nadále těžit, oboustranně výhodný vývoj se společností a vykročit vpřed!


Předch

Léto je horké, na co je třeba dávat pozor při řízení energeticky úsporných vzduchových kompresorů? Článek vám řekne!

Zobrazit vše další

V roce 2023 byly pololetní setkání energeticky úsporného vzduchového kompresoru Sazhen a skupinová prohlídka budov naprostým úspěchem!

Žhavé kategorie