Alle categorieën
Nieuws

Nieuws

In 2023 waren de halfjaarlijkse bijeenkomst van Sazhen energiebesparende luchtcompressor en de groepsbouwtour een groot succes!

Tijd: 2023-07-11 Hits: 32

In deze gepassioneerde juli, bijna 400 medewerkers van Sazhen Energiebesparende luchtcompressor en hun families kwamen bijeen in Taizhou om de middenjaarsconferentie van Sazhen Energy- saving 2023 te starten Luchtcompressor en de midjaarstour voor alle medewerkers!

Met dezelfde hoop en hetzelfde enthousiasme als midden in de zomer gaan we voluit voor een nieuwe reis die onze jeugd en het zweet zal waarmaken. Cheng Hongxing, algemeen directeur van de energiebesparende luchtcompressor van Sazhen, Liao Tieqiang, vice-president van het productcentrum, Yu Xiujuan, vice-president van het operatiecentrum, en meer dan 300 kernleiders en werknemers van het bedrijf woonden de bijeenkomst bij.

Op 8 juli 30 om 8 uur werd de halfjaarlijkse bijeenkomst van de energiebesparende luchtcompressor van Sazhen groots gehouden!

1

Sazhen energiebesparende luchtcompressor halverwege het jaar samenvatting bijeenkomst gloriemoment prijsuitreiking

Onder de aandacht van het publiek en een warm applaus maakte Cheng Hongxing, algemeen directeur van Sazhen Energy- saving Air Compressor, de PK-winnaar van de regionale competitie in de eerste helft van het jaar bekend: het winnende team, en reikte persoonlijk de prijs uit. Deze prijs is niet alleen een bevestiging van het verleden van het winnende team, maar ook een verwachting en aanmoediging voor hun toekomst.

2

Dit inspireert natuurlijk ook de spelers van het kampioensteam om het kampioenschap te winnen, wat aangeeft dat de prestaties in de tweede helft van het jaar het winnende team zeker zullen overtreffen, het kampioenschap zullen behalen en meer glorie voor het bedrijf zullen creëren.

3

De directeuren van verschillende oorlogsgebieden riepen luide slogans, de een na de ander met veel vaart, en riepen de geloften van de Sazhen-elites uit, waaruit ook bleek dat iedereen vertrouwen had in het winnen van het PK-doel in de tweede helft van het jaar.

4

Het delen van het management van Cheng Zong

5

Dhr. Cheng hield een toespraak op het podium. Allereerst besprak hij de bevredigende prestaties in alle aspecten van de ontwikkeling van het bedrijf in de eerste helft van 2023, met name het behalen van prestatiedoelstellingen die verder gingen dan de norm, die niet los konden worden gezien van het harde werk van alle medewerkers. Bedankt iedereen!

6

De tweede helft van het jaar is een nieuw startpunt en een nieuwe reis. Algemeen directeur Cheng heeft de ontwikkelingsrichting van het bedrijf in de tweede helft van het jaar uiteengezet en gepland, en beoordelingsindicatoren geformuleerd om alle functionele afdelingen te verplichten en te motiveren om het werk in de tweede helft van het jaar serieus uit te voeren en ernaar te streven het jaarlijkse doel te bereiken goed, en moedig iedereen aan om het momentum vast te houden.

Samenvatting van senior leiders van Sazhen

7

Veiligheid in de productie is de basis om al het werk goed te kunnen doen, en het is ook een belangrijke garantie voor de ontwikkeling van ondernemingen. De heer Liao benadrukte de noodzaak om het persoonlijke veiligheidsbewustzijn te versterken en veiligheid in de productie een belangrijke plaats te geven, vooral nu het bedrijf zich in een periode van snelle ontwikkeling bevindt en de bestellingen van klanten voortdurend binnenstromen. Iedereen moet al het werk op een nuchtere manier doen en klanten betere producten en diensten bieden met een goede kwaliteit en kwantiteit!

8

De heer Yu zei dat succes ambitie is en uitmuntendheid streven. Uitmuntendheid en eer zullen altijd toebehoren aan de niet-aflatende strijders, maar ook aan de voorhoede van het openstellen van de markt. Het besturingssysteem moet alles in het werk stellen om al onze afdelingen te ondersteunen en te ondersteunen, en we zullen samenwerken om de ontwikkeling van het bedrijf te bevorderen!

9

Tijdens de halfjaarlijkse rapportvergadering van de midden- en senior leiders van Sazhen Energy- saving Air Compressor rapporteerde iedereen over de belangrijkste voltooiing van het werk in de eerste helft van 2023, waarbij de taakverantwoordelijkheden, de voltooiing van de indicatoren, de belangrijkste werkontwikkeling en andere aspecten uitgebreid werden uiteengezet. en plande wetenschappelijk de geplande doelstellingen, belangrijkste werkzaamheden en beheersmaatregelen voor de tweede helft van het jaar.

Sazhen energiebesparende luchtcompressor reismoment

Om het amateurculturele leven van werknemers te verrijken, de cohesie en teamgeest van werknemers te vergroten en zichzelf met meer enthousiasme en geest aan werk en leven te wijden, organiseerde Sazhen Energy- saving Air Compressor speciaal deze groepsbouwactiviteit voor alle werknemers: Tiantai Mountain ( een nationale toeristische attractie op 5A-niveau), met speciale nadruk op reizen met familieleden! Vol verwachting zijn we aan deze reis begonnen met driften en bergbeklimmen als thema!

10

Begin een reis die zegt: ga en ga.

Kom langs: de geboorteplaats van Jigong

11

Sazhen-mensen die niet van afdrijven houden, kwamen naar "Jigong's geboorteplaats" en voelden Jigong's gedachten om "het publiek met heel hun hart te dienen en altruïstisch te zijn zonder mij". In het bijzonder valt de geest van anderen helpen en aardig zijn samen met het concept van 'vriendelijk zijn', bepleit door de energiebesparende luchtcompressor van de heer Sa Zhen.

Inhaken: raften op de Tiantai Feiteng-kloof

Een zomer zonder driften is niet compleet!

12

Iedereen trok zwemvesten, helmen en rubberboten aan en pendelde door het kristalheldere water. Met de snelheid van het water lachten, schreeuwden we en beleefden we ongekende opwinding en plezier. Het prachtige landschap onderweg zorgt ervoor dat we ons ontspannen en gelukkig voelen alsof we in een fotorol zitten.

Punch in: Tiantai Mountain-waterval

13

Aan de voet van de berg keken we omhoog en de waterval vloog naar beneden, prachtig en onvergelijkbaar.

14

Terwijl ze genoten van het prachtige landschap, begaf al het personeel zich naar de top van de berg. De vermoeidheid op de weg maakte plaats voor het plezier van het klimmen. We genoten niet alleen van het prachtige natuurschoon, maar versterkten daarbij ook de gevoelens tussen de teams.

15

16

17

18

Sazhen energiebesparende luchtcompressordiner

19

Sazhen-mensen van over de hele wereld kwamen bijeen om een ​​carnavalsfeest te openen. Iedereen deelde interessante dingen en winsten in hun werk, waardoor we de schoonheid van het leven voelden.

Deze tour halverwege het jaar liet ons toe om de andere kant van het leven te ervaren na ons drukke werk. In het proces van het voelen van de menselijke cultuur, het afdrijven en het beklimmen van bergen, hebben we niet alleen de druk losgelaten, maar ook de waarde van het leven opnieuw onderzocht. We zullen ons aan ons werk wijden met goede herinneringen aan deze reis. Of het nu gaat om spannend raften of bergen beklimmen en genieten van watervallen, we gaan hand in hand, omdat we vertrouwen en vastberadenheid hebben om samen een betere toekomst te creëren.

20

De energiebesparende luchtcompressor van Sazhen werd opgericht in 2009. Het bedrijf is gevestigd in de Shanghai Jinshan Industrial Zone. Het bedrijf integreert onderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en service. Het is een merkfabrikant die zich richt op energiebesparing luchtcompressoren en heeft het winstgroeivermogen van toonaangevende industrieën al vele jaren in stand gehouden. Het bedrijf heeft zich altijd ingezet om de persluchtkosten voor gebruikers in deze branche te verlagen!

In de toekomst zal Sazhen, onder leiding van het doel om "het eersteklas merk van energiebesparende luchtcompressoren ter wereld te worden", bedrijven helpen de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen met betere en energiebesparende luchtcompressorapparatuur, en bijdragen aan de sociale en economische ontwikkeling.

21


Vorige

De 14e Nationale Sales Elite Opleiding van Seize College is in perfectie verlopen!

Alles Volgende

Tentoonstelling | Grijp energiebesparende luchtcompressor verschijnt op Shengze Textile Machinery Exhibition

Populaire categorieën