Alle categorieën
Nieuws

Nieuws

De 14e Nationale Sales Elite Opleiding van Seize College is in perfectie verlopen!

Tijd: 2023-07-17 Hits: 19
wps1_副本

De hete zomer kan de passie van iedereen voor zelfverbetering niet tegenhouden. Op de ochtend van 15 juli kwamen ruim 200 dealers en verkoopelites uit het hele land massaal opdagen, in de verwachting door te breken in training, de problemen van klanten op te lossen met professionelere dienstverlening en meer waarde voor klanten te creëren!

wps2_副本
图片 2

wps4_副本
wps5_副本

De 14e Nationale Sales Elite Training van Seize College

wps6_副本

Om de groene transformatie en ontwikkeling van industriële ondernemingen te bevorderen en de echte kostenreductie van ondernemingen te realiseren. Het Seize College van dit jaar biedt voornamelijk een allround systematische training voor het verkoopteam aan de hand van echte cases op het gebied van energiebesparende technische transformatie, het ontwerp van klantschema's en de gasverkoopmodus van de projectcase-industrie.

Docent: Cheng Hongxing, algemeen directeur

wps7_副本

De training is verdeeld in 22 groepen en er is een bonuspool opgezet om ieders leerenthousiasme en initiatief te stimuleren!

wps8_副本
wps9_副本

Focus op empowerment, innovatie en verandering

wps10_副本

Vóór de officiële lezing benadrukte de heer Cheng dat iedereen aandachtig moet luisteren, moet blijven leren en zichzelf moet verbeteren, met in eerste instantie verantwoordelijkheid jegens klanten!

wps11_副本

Gebaseerd op zijn jarenlange ervaring in de luchtcompressor In de industrie analyseerde dhr. Cheng de veelvoorkomende energiebesparingsproblemen in het project van het ene geval naar het andere, en hoe energiebesparende programma's ontworpen konden worden om de belangen van gebruikers te maximaliseren en de conventionele denkende cognitie in de markt te doorbreken, waar iedereen veel profijt van had. .

Het geven en geven van situationele oefeningen

wps12_副本

Elke professionele studie is een zelftransformatie. Door de combinatie van praktijk en ideeën verspreidde de heer Cheng op subtiele wijze de kennisinhoud met humoristische taal.

Open nieuwe ideeën en zoek naar nieuwe doorbraken in training. De hele trainingssfeer was warm en de verkoopelites wijdden zich enthousiast aan, of luisterden aandachtig of discussieerden actief, wat nieuwe ideeën voor werk opende en tegelijkertijd professionele kennis en vaardigheden opdeed.

De heer Cheng beantwoordde geduldig ieders vragen, liet iedereen in botsing komen met de vonken van het denken in constante communicatie en interactie, verbreedde hun horizon en verdiept hun begrip van lucht compressor energiebesparend.

Deel, communiceer en groei samen.

wps13_副本

Naast de training zelf worden er elke dag uitwisselings- en deelactiviteiten gehouden en betreedt iedereen actief het podium om zijn inzichten, verworvenheden uit de training en zijn verkoopervaring te delen. Vrienden van dealers zeiden vooral dat het Seize-platform allround ondersteuning biedt op het gebied van producten, merken, diensten, after-sales en andere aspecten, en dat het daadwerkelijk praktische acties gebruikt om dealers te helpen waarde te creëren en nieuwe doorbraken in de luchtcompressorindustrie te bevorderen!

De professionele cursus empowermenttraining die de heer Cheng u deze keer heeft aangeboden, door middel van case-analyse uit de sector, praktijk ter plaatse, interactieve discussies en andere lesmethoden, helpt u uw alomvattende vaardigheden op een allround manier te verbeteren, en kijkt uit naar uw uitvoering en prachtige bloei!

wps14_副本

De 14e Nationale Sales Elite Opleiding van Seize College was een groot succes. Deze training is niet alleen een proces van het overbrengen van kennis en vaardigheden, maar ook een proces van het stimuleren van potentieel. Deelnemers hebben gezegd dat ze het geleerde in de praktijk zullen brengen, klanten beter uitgebreidere en professionelere oplossingen in het verkoopproces zullen bieden en de kosten van perslucht voor gebruikers lager in deze branche! Laat klanten blijven profiteren van de win-win-ontwikkeling met het bedrijf en ga vooruit!


Vorige

De zomer is heet, waar moet op worden gelet bij het beheer van energiebesparende luchtcompressoren? Een artikel vertelt het je!

Alles Volgende

In 2023 waren de halfjaarlijkse bijeenkomst van Sazhen energiebesparende luchtcompressor en de groepsbouwtour een groot succes!

Populaire categorieën